Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (2024)

Ce?!?!?! 100.000 de aur pentru o trapă de chioșc? Cum voi putea să continui să clocesc, când nu am 100% șanse să îmi recuperez animalul de companie dorit (și pe deasupra poate eșua și el)? Aceasta a fost o plângere recurentă de când Kingsisle a crescut costul de eclozare în chioșcul de eclozare. Deși am scris acest ghid în primul rând pentru nevoile de eclozare, îl puteți folosi ca referință generală pentru a obține aur în joc. V-aș sugera cu tărie să citiți ghidul nostru Ultimate Wizard101 pentru începători înainte de a începe cu acesta. Veți obține o înțelegere solidă a mecanicii de joc și va fi mai ușor să treceți prin acesta.

Frugal Living

Tehnic, nu facem aur aici (nu suntem alchimiști 😉 ), ci îl salvăm. Există o mulțime de lucruri pe care le puteți elimina din lista de cumpărături, ceea ce vă va face viața de cloșcă mai ușoară.

Vedeți o carte de comoară puternică în bazar? Nu o cumpărați, folosiți în schimb vrăji din pachetul dvs. principal. Aveți nevoie de mai mulți reactivi? Nu-i cumpărați, mergeți în jur și colectați-i în schimb. Avem un ghid cu privire la locațiile reactivilor din Wizard City, așa că nu uitați să îl consultați. Pentru alte lumi, puteți oricând să consultați Wiki. Reagenții pot părea ieftini în Bazar, dar în timp, aurul se adună.

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (1)Există, de asem*nea, haine și vopsele. Încercați să rezistați la acestea. Țineți minte, nu trebuie să arătați frumos – aveți nevoie de aur! Bineînțeles că vă puteți permite din când în când unele lucruri suplimentare. Dar asigurați-vă că acest lucru nu devine un obicei.

Unele investiții mari pe care ar trebui să le faceți înainte de a începe să economisiți serios aur este achiziționarea Fermei Red Barn și a unei monturi. Aceste două lucruri sunt un must have și nu există nicio scuză pentru a nu le deține.

Incasări pasive de aur

Principala ta prioritate ar trebui să fie veniturile pasive. Venitul pasiv este obținut fără nicio intervenție directă din partea ta. Venitul activ, pe de altă parte, necesită să lucrați direct pentru a-l obține. Gândiți-vă că este ca și cum ați investi la bursă (pasiv) vs. a munci (activ).

Grădinăritul

În universul Wizard101 acest lucru se traduce în primul rând prin „plantați o mulțime de semințe și vindeți picăturile lor”. Este similar cu cultivarea unui șef, cu excepția faptului că nu trebuie să fii online în timp ce cresc. Trebuie doar să vă ocupați de nevoile lor și să le reînsămânțați după ce îi recoltați la elder.

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (2)

Asigurați-vă că ați creat toți cei 6 vrăjitori posibili. Nu contează dacă îi veți juca activ pe toți sau nu. Este important să aveți grădini pe toate cele 6, deoarece acest lucru va face ca venitul dvs. de aur să fie mult mai mare.

Chiar dacă nu veți avea o singură sămânță de coroană, 6 vrăjitori împreună ar trebui să vă aducă mult aur dacă veți fi consecvenți. Vizitați-vă grădinile în fiecare zi și nu uitați să le reînsămânțați imediat ce terminați de recoltat.

Couch Potatoes

Couch Potatoes ar trebui să fie prima dvs. prioritate. Veți avea acces la o cantitate nelimitată de mega-gustări și sunt o adevărată mină de aur cu alte drop-uri. Ei vor scăpa câteva gustări de 5-10 XP, care servesc în două scopuri.

  • Dacă nu aveți încă abundență de mega gustări, le puteți folosi pentru a antrena animalul de companie la vârste fragede.
  • Le puteți vinde pentru o mulțime de aur.

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (3)Ei vor scăpa, de asem*nea, mai multe cărți de comoară. Una dintre ele este Empower, care se vinde cu peste 800+ aur pe carte!

Puteți fie să le cumpărați în Crown Shop, fie să faceți farm pentru ele. Ți-aș sugera a doua opțiune, deoarece nu trebuie să te lupți cu șefi dificili pentru a avea o șansă de drop-ul lor. Cele mai bune locuri de farming sunt diverși mobs din primele zone Grizzleheim sau cutia telegrafică din Wizard City în timpul evenimentului Five B.O.X.E.S.. Dacă sunteți un jucător mai avansat, atunci ar trebui să încercați mobs în lumile de nivel superior, cum ar fi Ghultures în zona Mirage’s Caravan.

Stinkweed

A doua sămânță sugerată este Stinkweed. Veți avea nevoie de o investiție inițială pentru a cumpăra semințe, dar acestea cresc foarte repede și puteți aduna o cantitate frumoasă de aur din cărțile de comori pe care le aruncă. Din nefericire, nu lasă să cadă niciun mega snack, dar sunt bune ca sursă de aur. Asigură-te că le maximizezi eficiența și plantează toate cele 69 de parcele în același timp – aceasta este cantitatea maximă de parcele pe care vrăjile tale mari de grădinărit o pot gestiona.

Cactusul ursului spinosFabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (4)

Ultimul sunt cactusul ursului spinos. Puteți citi mai multe despre ei în ghidul nostru Ultimate Beginner’s, legat mai sus, dar iată un scurt rezumat. Ei aruncă mega gustări de 25xp, semințe proprii și diverse gustări mai mici pe care le puteți vinde pentru aur suplimentar.

Scroll of Fortune

Am putea defini Scroll of Fortune ca fiind și venit activ. Motivul pentru care îl punem la venituri pasive este că nu faci Scroll of Fortune pentru a obține aur. Îl faci pentru alte recompense. Aurul este doar un adaos frumos. Deși s-ar putea să nu pară mult, se adună în timp. De exemplu, în primăvara anului 2020, în Scroll of Fortune ai putea obține 55.000 de aur gratuit doar participând la evenimente și adunând puncte. Ați putea obține niște aur în plus participând și la alte evenimente, cum ar fi Spiral Showcase.

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (5)

A doua recompensă minunată din Scroll of Fortune este elixirul gratuit Next hatch. Îl puteți obține de la evenimentul Pet Promenade. Folosirea unuia vă crește efectiv aurul cu peste 100.000! În plus, puteți încerca să-l obțineți pe toți vrăjitorii de pe contul dvs. pentru a obține 6 elixiruri pe eveniment în loc de unul. În loc să irosiți aur pe o trapă, puteți folosi pur și simplu acest elixir pentru a obține o trapă gratuită! De asem*nea, ar trebui să fiți atenți la recompensele regulate ale Scroll of fortune. Kingsisle îi place să adauge elixiruri în piscină și nu veți ști niciodată când vom avea șansa de a obține un Next hatch free one.

Active Gold Income

Farming

Aceasta este probabil cea mai cunoscută și mai comună metodă pentru a vă obține niște aur. Farming este practic învingerea aceluiași șef din nou și din nou pentru a obține prada lui pe care o veți vinde mai târziu în Bazar. Aceasta poate fi o metodă foarte bună, dar devine plictisitoare foarte repede. De ce ați face farm pentru pradă când plantele pot face acest lucru pentru dumneavoastră?

În cele din urmă s-ar putea să vă aflați într-o situație dificilă. Nu veți avea aur și tot va trebui să așteptați câteva zile pentru drop-uri de grădină. Unii dintre cei mai buni șefi de agricultură sunt Halfang și Asrik din Vestrilund, Grizzleheim. Aceștia au un HP destul de scăzut și veți găsi adesea și alți vrăjitori care îi cultivă.

Questing

Nu trebuie să uităm de nucleul lui Wizard101. Quests. Puteți face câteva misiuni secundare pentru a câștiga aur suplimentar. Dacă ai un nivel mai mic s-ar putea ca acest lucru să nu fie interesant pentru tine încă, dar poate fi dacă ești deja un nivel înalt. Începând de la Mirage (și câteva în Polaris), unele părți te răsplătesc cu cantități frumoase de aur în loc de XP. Acestea sunt doar o singură dată, dar hei – este aur ușor. Data viitoare când vedeți semnul galben al exclamării deasupra unui NPC, mergeți și faceți-i o vizită. Acceptați quest-ul dacă recompensa este drăguță sau treceți mai departe dacă nu este.

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (6)Secundul punct aici este despre quest-ul principal. Veți aduna cantități mari de echipament doar făcând misiunile principale. Fie că vor fi o recompensă de quest sau un drop de la monștri, vindeți-le întotdeauna în Bazar! Nu folosiți niciodată opțiunea de vânzare rapidă din rucsac, deoarece veți obține mult mai puțin aur decât ați obține de la bunul nostru prieten Elik din Bazar.

Pescuitul

Pescuitul este o activitate secundară de colectare a aurului destul de subestimată. Puteți obține cantități uimitoare de aur, dar trebuie să o faceți corect. Concentrează-te întotdeauna pe „captura zilei”, deoarece vei obține aur suplimentar atunci când vei vinde acei pești. În plus, veți obține și mai mult aur suplimentar, pentru fiecare zi consecutivă în care veți prinde peștele zilei.

Singura problemă aici este costul energiei. Dacă veți face frecvent grădinărit și veți dresa animale de companie, nu vă va rămâne prea multă energie pentru pescuit. Cea mai bună opțiune este probabil să pescuiești pe vrăjitorul tău de cel mai înalt nivel. Acesta/aceasta va avea cea mai multă energie, iar dacă îi veți echipa cu o grădină care nu are multe nevoi, tot vă va rămâne energie pentru pescuit.

Trading

Aceasta este puțin mai complicată și nu ar trebui să fie prea sus pe lista de priorități. Cu toate acestea, unele cărți de comori sunt mult mai rare și, ca urmare, valorează mai mult decât altele. Se poate merge să vâneze cărți de comori rare, să le tranzacționeze pentru împuterniciri și apoi să vândă acele împuterniciri pentru aur. Dar, pentru a avea succes în acest caz, va trebui să faceți câteva cercetări suplimentare. Va trebui să aflați care cărți sunt mai scumpe și care merită vânate. Cu siguranță merită să țineți cont de acest lucru, dar ar trebui să vă prioritizați timpul pentru alte metode.

Concluzie

Sperăm că vă va fi un pic mai ușor să adunați aur după ce ați citit acest articol. După cum puteți vedea, există o mulțime de moduri diferite de a câștiga aur. Asigurați-vă că le încercați pe toate pentru a le găsi pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Ne-a scăpat vreun sfat? Care este modul tău preferat de a câștiga aur?

  • Share your vote!

    .

Fabricarea și economisirea aurului în Wizard101 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5610

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.